• Kom gezellig een keer proeftrainen
  • Schrijf je in via de link op de home pagina
  • Iedereen is welkom van 8 jaar
  • Voor senioren hebben we een speciaal uurtje
  • Zie de sponsoren die onze club een warm hart toedragen
Home » Lidmaatschap

LIDMAATSCHAP EN CONTRIBUTIE

• Het lidmaatschap voor spelende leden is voor een volledig seizoen en tussentijds niet opzegbaar.
  • Het lidmaatschap voor niet spelende leden (trainende leden) is voor 1 maand met een automatische verlenging van een maand tot het moment van opzegging.
  • Het lidmaatschap voor senioren is voor één seizoen met een automatische verlenging van één seizoen tot het moment van opzegging.
  • Inschrijfgeld is € 15,-- per inschrijving.

LEENGEBRUIK VAN SHIRTS

• Het leengebruik van shirts geld alleen voor spelende leden. Hiervoor is een jaarlijkse bijdrage van € 20,-- verschuldigd.
    Dit bedrag zal eenmalig aan het begin van het seizoen via automatische incasso van het door u opgegeven bankrekening worden
    afgeschreven. Voor nieuwe spelende leden die tijdens het seizoen lid worden zal dit bedrag bij de eerste incasso van de contributie
    worden geïncasseerd.

Lidmaatschap opzeggen

OPZEGGEN LIDMAATSCHAP

•  Het opzeggen van het lidmaatschap voor spelende leden dient te gescheiden voor 1 MEI.
    Wanneer de opzegging van het lidmaatschap later plaatsvind wordt het lidmaatschap   automatisch met 1 seizoen verlengd en is er over dit seizoen ook weer contributie verschuldigd. Deze zal via automatische incasso van het door u opgegeven bankrekening worden afgeschreven
  •  Het opzeggen van het lidmaatschap voor niet spelende leden dient te gescheiden voor 14 dagen voor het einde van de lopende maand.
  • Wanneer de opzegging van het lidmaatschap later plaatsvind wordt het lidmaatschap automatisch met 1 maand verlengd en is er over deze maand ook weer contributie verschuldigd. Deze zal via automatische incasso van het door u opgegeven bankrekening worden afgeschreven.
  • Het opzeggen van het lidmaatschap voor senioren dient te gescheiden voor 14 dagen voor het einde van het seizoen. Wanneer de opzegging van het lidmaatschap later plaatsvind wordt het lidmaatschap automatisch met 1 seizoen verlengd en is er over dit seizoen ook weer contributie verschuldigd.
  • Deze zal via automatische incasso van het door u opgegeven bankrekening worden afgeschreven.